پیام ریاست دانشکده پرستاری و مامایی

در افق 1404 ، کشور جمهوری اسلامی ایران ان شاء ا... کشوری توسعه یافته خواهد بود که برخوردار از سلامت و دانش پیشرفته بوده، و در تولید علم و فناوری تواناست. کشور عزیزمان در آن روز بایستی جایگاه اول علمی و فناوری را در سطح منطقه آسیای جنوب غربی داشته باشد و با افراد فعال، مسئولیت پذیر و برخوردار از وجدان کاری، به حرکت پرشتاب خود در مسیر تعالی و شکوفایی ادامه دهد.

در این راستا، بخش سلامت کشور نیز، باید بر اساس سیاستهای کلی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری حرکت نماید و در حوزه آموزش و پژوهش در علوم پزشکی، توسعه کیفی و کمی نظام آموزش علوم پزشکی کشور را به انجام برساند؛ بنحوی که به تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد به اخلاق اسلامی حرفه ای و دارای مهارت و شایستگی های متناسب با نیاز کشور پرداخته و با تحول راهبردی در پژوهشهای علوم پزشکی، دستیابی به مرجعیت علمی برای ایران عزیز را میسر نماید.

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز خود را مکلف می‌داند تا بر اساس سند چشم انداز 20 ساله کشور، نقشه جامع علمی سلامت کشور و سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، با بهره مندی از توانمندی‌ها و فرصت‌های منطقه‌ای خود و با مدیریت نقاط ضعف و تهدیدهای موجود در شرایط کنونی دانشکده، خود را به استانداردهای آموزش عالی در حوزه سلامت نزدیک نماید.

پرستاران و ماماها بزرگترین گروه از نیروهای انسانی بخش سلامت هستند و این نسبت رو به افزایش می باشد.  در بسیاری از کشورها مسئولیت سنگین بهبود سلامت مردم و مشارکت در دستیابی به اهداف توسعه جهانی را برعهده دارند. شواهد نشان داده است که پرستاران و ماماها با مشارکت در تیمهای چند تخصصی، دارای تبحر و تخصص لازم برای تقویت افراد، خانواده ها و جوامع برای دستیابی به نتایج بهتر سلامتی هستند. آنان با مد نظر قرار دادن ارزشهای والایی همچون: نوع دوستی، همدلی، مسئولیت پذیری، وجدان کاری، رازداری، پایبندی به تعهدات حرفه ای، حفظ کرامت انسانی و ...، تصمیم گیری و فعالیت می کنند و با نقش خود در حفظ حیات انسانها و نجات جان آنها، به استناد آیه 32 سوره مبارکه مائده، موجب احیاء تمام انسانها می گردند.

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیش از ربع قرن تجربه در تربیت نیروهای انسانی حوزه سلامت، به پرورش چنین نخبگانی از زمره خادمین سلامت جامعه مفتخر است. این دانشکده گرچه در برهه زمانی کنونی، هنوز به حد اعلای استانداردهای مد نظر خود دست نیافته است؛ اما با اتکال بر خداوند متعال و با بهره گیری از ظرفیتهای علمی وزین اساتید خود، از حمایتهای بی دریغ دانشگاه و نشاط علمی و علاقمندی دانشجویان عزیز خود ره توشه اندوخته و با شتابی قابل قبول در مسیر ارتقاء کمی و کیفی شاخص های آموزشی و پژوهشی در عرصه ملی و بین المللی گام بر می دارد. چشم انداز این دانشکده، دستیابی به جایگاهی شایسته در میان پنج دانشکده برتر پرستاری و مامایی در کشور می باشد که امید است این مهم، طی برنامه ای پنجساله تحقق پیدا کند.

اینجانب خداوند متعال را شکر گزارم؛ چراکه توفیق خدمت در دانشکده‌ای را برعهده دارم که ضمن برخورداری از سابقه‌ای طولانی و غنی در حوزه آموزش علوم پزشکی در کشور، همواره خود را مقید به پیمودن مسیر رشد و تعالی دانسته و تلاش می‌نماید تا با سیاست‌ها و برنامه‌های نوین عرصه آموزش عالی سلامت، همراه گردد. آنچه که امروز دانشکده پرستاری و مامایی به داشتن آن افتخار می‌کند، حاصل لطف پروردگار و تلاش و همت تمامی مسئولین، اساتید، کارکنان، و دانشجویانی است که در طول دوران حیات و بالندگی این دانشکده تا کنون، حضور داشته و موثر بوده‌اند. همه بزرگ مردان و بزرگ زنان تلاشگری که همسفر مسیر پیشرفت دانشکده بوده و در تمام یا بخشی از این دوران، نقش آفریده‌اند.

اینجانب ضمن ابراز قدردانی وافر نسبت به زحمات تمامی این عزیزان، خود را موظف به حفظ دستاوردهای آنان و افزودن بر این داشته‌ها در حد توان و بضاعت خود می‌دانم و در این راستا نیازمند همفکری و همکاری مستمر و دلسوزانه تمامی مسئولین، همکاران و دانشجویان عزیزمان هستم.

در پایان، توفیقات روز افزون دانشکده را از درگاه خداوند منان مسئلت نموده و خطاب به مسئولین و همکاران گرانقدر، و دانش آموختگان و دانشجویان فهیم این دانشکده چنین عرض می‌دارم که: با ما بمانید؛ از رهنمودها و ایده های راهگشای خود بهره مندمان سازید؛گام‌هایمان را در مسیر تعالی نگاه دارید؛ کاستی هایمان را شناسایی کرده و در رفع آن یاری مان کنید؛ و همسفر فراز و نشیب راهمان باشید

دکتر ستاره همامی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی